Finanszírozás


  • Eddig több tucat európai finanszírozású projektet valósítottunk meg sikeresen. Ügyfeleink, gazdálkodók és nem csak, forrásokhoz jutottak és biobiztonsági berendezéseket vásároltak a gazdaságokban.
  • A Flextim Industry anyagi támogatással is segíti ügyfeleit: a szükséges anyagi támogatást a vissza nem térítendő komponens beérkezéséig biztosítjuk.
  • Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos az állattartó telepeken a folyamatos gondozás, hiszen az állatok biztosítják a vállalkozás bevételét.
  • A Flextim Industry azoknak a gazdálkodóknak a segítségére van, akik finanszírozási programokhoz szeretnének hozzájutni, és jelenleg nem rendelkeznek a szükséges pénzzel. Így felajánljuk az érdeklődő gazdálkodóknak a vissza nem térítendő komponenshez kapcsolódó összeget annak beszedésének pillanatáig a Visszatérítési kérelem útján. Ily módon egy fontos időszakra megkönnyítjük az Ön pénzügyi erőfeszítéseit.
  • Példa: Ha a finanszírozási program 20% önrész + 80% vissza nem térítendő hozzájárulást igényel, 100 000 euró értékű termék vásárlásakor a Flextim Industry lehetőséget kínál a termékek vásárlására mindössze 20 000 euró ellenében (a finanszírozási program által előírt kötelező összeg), a fennmaradó 80.000 eurót társaságunk biztosította a beszedés pillanatáig a finanszírozó hatóság 80%-os megtérítési igénye útján. Ezt az összeget átutaljuk a Flextim Industry számlájára.